Team Ontwikkeling

De Prestatie Factoren

In de hedendaagse complexe organisatie wordt steeds duidelijker dat ontwikkeling van het team – niet alleen de individuele medewerker – de sleutel is tot succesvolle bedrijfsvoering.
Alles draait om effectief samenwerken en doelgericht resultaten halen. Samen continu verbeteren.  Zelforganisatie en zelfsturing vormen hét antwoord op meer doen met minder middelen.

Teams organiseer je rond klantenprocessen.  Samenwerken is niet het doel, maar het middel om de klant adequaat van dienst te zijn. De klant staat altijd centraal in de doelstelling. De kunst is om dit intelligent te organiseren. Dan ontstaat verbinding en betekenisgeving voor teamleden. Individueel en als groep.

Wij zijn gespecialiseerd in  het  analyseren van teams en afdelingen. We meten de factoren die cruciaal zijn voor teamprestaties. Op basis van deze uitkomsten begeleiden we het proces  naar zelforganisatie en zelfsturing. 

Wil je weten hoe je voor professionals meer plezier, een sterke teamgeest en een klantgerichte omgeving organiseert? Hiervoor hebben we maatwerkoplossingen. Altijd passend bij de ontwikkelingsfase van je team.

Meer weten?


Of neem voor meer informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op.