Wim, HR Manager

"Soms liep ik tegen obstakels aan dat de organisatie niet die zaken deed die ik als HR professional wel belangrijk vind. En dat leidde tot de nodige frustraties bij de organisatie en ook bij mij. Na wat googlen zag ik de website Professioneel Zijn. Ik koos voor het Leiderschap Coaching Traject. Bij een intake gesprek met Donald was er meteen een goede klik. Een oude rot in het vak die precies weet hoe dit soort ongrijpbare zaken werken.
De inzet van de ACT talentenscan gaf diepgaande inzicht in mijn persoonlijkheid en ontwikkelmogelijkheden. Hiermee kon het coaching traject gericht worden ingevuld. Kenmerkend voor Donald is dat hij aan een half woord genoeg heeft. Hij snapt precies ‘hoe de hazen lopen’ en hoe je hier mee om moet gaan. Belangrijkste vooral is een manier kiezen die bij jouw persoonlijkheid past. Zo voorkom je dat het ‘aangeleerde trucjes zijn’.
Al tijdens de sessies begon ik te merken dat ik meer ‘de handen op elkaar krijg’ voor HR zaken. Dit begint in positieve manier op te vallen in het bedrijf en ik hoor direct en indirect veel complimenten over mijn andere stijl en aanpak!
Samenvattend: Als je op zoek bent naar professionele begeleiding om meer voor elkaar te krijgen in je werk en een aanpak te kiezen die past bij je eigen persoonlijkheid, zou ik iedereen aanbevelen te kiezen voor Professioneel Zijn!"

Wim, HR Manager