Training: rendement door Analyse

De opbrengst van een Training heeft alles te maken met een goede analyse vooraf. Alleen maatwerk zorgt voor oplossingen die beklijven. In onze trainingprogramma’s laten we ook een goed gevulde Toolbox achter. Zodat de deelnemers  daar zelf mee verder kunnen.

We hanteren het principe van ‘levend leren’. Actuele situaties en deelnemersvragen leggen de accenten in de training. We leren van elkaar. Direct groepsgewijze reflectie en feedback.  Diepgaand leren kan alleen als er openheid is. Voor ons staat de ervaren veiligheid onder deelnemers centraal.

Voor inrichting van onze trainingen gaan we zoveel mogelijk uit van ervaringsleren. Ontdekken, en het toepassen in de praktijk:  20 % kennis, 30%  inzichten en 50% het toepassen van kennis. We besteden veel aandacht aan interactie en bieden een scala aan werkvormen aan. De deelnemers gaan aan de slag met individuele opdrachten, vragenlijsten, veel oefenen en vaak letterlijk bewegen.   En natuurlijk maken we met elkaar ook veel energie en plezier!

Bekijk ons aanbod

Of wil je een andere opleidingsvraag met ons bespreken? Neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op.