Teamcoach Zorg en Welzijn nodig?

Onze Interim Teamcoaches zijn ervaren en opgeleid om je team versneld te begeleiden naar zelforganisatie.  Ook inzetbaar bij uitval en capaciteitsproblemen. We zijn je graag van dienst bij:

  • projecten of extra activiteiten
  • tijdelijke overbrugging
  • opvangen van piekbelasting
  • waarneming bij verlof of ziekte
 
 
Experts in Team Coaching

Als het gaat om zelforganisatie weten onze Teamcoaches waar de prioriteiten liggen binnen het Team. Soms moet het team gewoon weer op de rails worden gezet, een klus worden geklaard of is weer overzicht hebben belangrijk. En natuurlijk werken ze zonodig gewoon mee in het proces. Wat zeker is, ze laten altijd eigenaarschap achter.  Inzichten waar het Team mee verder kan. Is het werk afgerond? De overeenkomst is, zonder kosten, direct opzegbaar.

Flexibiliteit voorop

Vanuit ons partner netwerk hebben we een landelijke dekking. Al onze Teamcoaches hebben leidinggevende ervaring én kennis van de branche. We hebben vooral ervaring in zorg en welzijn. We hebben dus altijd een teamcoach die bij jouw vraag past. Ze zijn direct inzetbaar. Met spoed een Teamcoach nodig? Dat is voor ons geen probleem.

Meer weten over tijdelijke inzet? Neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op.

'Engergize je team'