Donald van Reeven

Donald is Vernieuwer, Procesmanager, Trainer en Teamcoach.

Met ruime ervaring in uiteenlopende professionele omgevingen. Hij heeft gedurende zijn loopbaan veel ervaring opgedaan met het creëren van leeromgevingen en het opleiden en ontwikkelen van managers, professionals en teams.

Als procesmanager heeft hij een sterke focus op het positioneren van medewerkers in hun professionele rol. Het centraal stellen van de klant 'voor wie doen we het allemaal' en het continu verbeteren van bedrijfsprocessen zijn voor hem leidend. Hij volgde opleidingen op het gebied van personeel & arbeid, organisatie- en beleidontwikkeling, coaching en training.

Zijn grote passie is Qigong, een oude Chinese bewegingsleer waarmee gezondheid bevorderende energie 'Qi' wordt opgewekt. In zijn bedrijfstrainingen komt werken met energie altijd wel aan bod.

Donald is zich gaandeweg gaan verdiepen in systeemdenken. Het holistisch kijken naar de complexiteit en onderlinge afhankelijkheid tussen en binnen systemen: ‘niet alles wat je ziet is wat het lijkt’ en ‘alles hangt met alles samen’.

Alles wat hij aanpakt doet hij professioneel, met bezieling en samen met anderen.  Hij mag daarbij graag een beetje plagen en uitdagen.

Zijn leidende uitspraak is: “de weg is zeker zo boeiend als het bereiken van de bestemming”

Lees hier een interview over zijn visie op Talentontwikkeling bij The Bim Practice

linkedin button professioneelzijn

Voor direct contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.