Marleen Duisterhof

Marleen is Verbinder, Psycholoog, Manager, Coach en Trainer.

Ze weet met haar achtergrond in psychologie, intuitie, empathisch en analytisch vermogen regelmatig te verrassen. Ze maakt hierbij gebruik van haar ruime ervaring als manager binnen de energie- en adviesbranche en haar mensen-en levenskennis.

De mens en zijn of haar passies en drijfveren vormen de basis van haar analyse en aanpak van verbetertrajecten. Het gaat erom mensen te verbinden met zichzelf, elkaar en hun organisatie. Ze gelooft er erg in dat elk woord dat ze hieraan besteedt ook in de praktijk uitgevoerd dient te worden. Humor, authenticiteit en transparantie zijn voor haar een groot goed. Op duidelijke en respectvolle wijze weet zij mensen een spiegel voor te houden die hen beter en blijer maakt.

Met haar energie lukt het haar het gevonden en gevoelde spoor ook toe te laten passen binnen de organisatie. De kracht zit in de herhaling van de boodschap, mensen hierop aan te spreken en deze zelf ook uit te dragen net zolang totdat deze geworteld is. Haar passie zorgt voor het uitroepteken.

Haar leidende uitspraak is ’geef mensen de middelen en contouren, het RaamWerk, waardoor ze gaan vliegen’.

linkedin button professioneelzijn

Voor direct contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.