Hans Bosman

Hans is Enabler, Manager, Organisatieadviseur , Trainer en Coach.

Met veel ervaring in diverse organisaties. Met passie voor mensen, organisaties en teams levert hij graag een bijdrage aan het goed functioneren en de succesvolle ontwikkeling van mensen.

Door zijn levens- en professionele ervaring, strategisch inzicht, analytische instelling en luistervaardigheid dringt hij snel door tot de kern van behoeftes en bedenkt hij creatieve oplossingen en interventies met visie. Gebruikmakend van een gezonde dosis humor weet hij snel te binden en overtuigen.

Hans heeft veel HR en management ervaring in gerenomeerde industriële, technische en dienstverlenende organisaties, zowel in B2B als in B2C. Hij volgde opleidingen op het gebied van personeelsbeleid, organisatieontwikkeling en adviesvaardigheden. Daarna specialiseerde hij zich met een mastersopleiding in organisatieontwikkeling en training & coaching op het vlak van samenwerking en leiderschapsontwikkeling.

In werk vindt hij van essentieel belang dat je creatief, gewetensvol en talentvol acteert. Dat je in contact staat met je innerlijke drijfveren, je authenticiteit en je capaciteiten.  Zelfkennis, effectief communiceren en het vermogen om verder te ontwikkelen zijn dan onontbeerlijk. Deze persoonlijke factoren vormen de basis voor het succes van de organisatie. Als ieder zijn unieke capaciteiten ten volle benut, is de kracht van inspiratie voelbaar in het hele bedrijf.

Zijn leidende uitspraak is: "ontdek je potentieel"

linkedin button professioneelzijn

Voor direct contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.