Teamcoach interim: altijd beschikbaar!

Het is een uitkomst als je altijd een Teamcoach achter de hand hebt. Iemand die de organisatie goed kent en daar waar nodig ondersteuning levert. Soms is het nodig dat een teamlid apart coaching krijgt of dat een werkoverleg wordt gestroomlijnd.

Het in dienst nemen of intern opleiden van een teamcoach is een kostbare aangelegenheid. Daarnaast zal altijd een vorm van handelingsbeperking bestaan. Kies daarom voor een vertrouwde, altijd beschikbare teamcoach tegen een aantrekkelijk tarief.


 

Wij werken met 3 vormen van dienstverlening:

1. Verrichtingenbasis

Team Coaching, Training en Individuele Coaching op verrichtingenbasis. Geen aansluitkosten of abonnementskosten en je schakelt ProfessioneelZijn direct in wanneer dit nodig is. Je betaalt de betreffende diensten, zoals een Teamtraining, een Teamcoach of een Individuele Coach, op basis van verrichtingen (uurtarief). In overleg brengen we vooraf een heldere offerte uit.

2. Bundel voordeel

Bij ProfessioneelZijn kun je kiezen voor de aantrekkelijke Team Coaching Bundel. Vanuit deze bundel zet je de gewenste verrichtingen in met een korting tot wel 15% op de (uur)tarieven en materialen.  Deze bundel stellen we op maat samen. Niet verbruikte uren kun je meenemen naar het volgende kalenderjaar. 

3. Abonnementsbasis

Op basis van de afspraken zorgen wij voor de administratieve verwerking van alle processen rondom metingen en rapportages. Hierdoor altijd actueel beschikbare managementinformatie. Wij zorgen voor agendabeheer, de planning en inzet van de Team Coaches.  Je hebt vanuit onze helpdesk één contactpersoon. Je betaalt een vast bedrag per medewerker per jaar voor deze all-in dienstverlening. Ook hier een aantrekkelijke korting. Deze kan oplopen tot 20 % in vier jaar!    

Voordelen van een ProfessioneelZijn Team Coach

  • Ervaren Team Coach met een frisse kijk én managementervaring
  • Een ‘state of the art’ toolbox voor analyse, interventies en trainingsmiddelen
  • Onze externe Coach brengt balans: betrokken zijn en afstand kunnen houden


Neem voor het bespreken van de mogelijkheden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op.


'Flexibiliteit en kostenbeheersing'